Menü
 

 

Lisztérzékeny térkép

 
Statisztika
Mióta vagy lisztérzékeny?

1 éven belül
2-5 éve
6-10 éve
10-20 éve
20 évnél több
Nem vagyok lisztérzékeny
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Hogy nevezzük ezentúl?

lisztérzékeny
gluténérzékeny
cöliákiás
coeliakiás
egyéb megnevezés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejegyzések

Nyereményjáték, pályázat

Lisztérzékeny fiatalok!
 
A LIFE versenyt hirdet a LIFE facebook csoport borítóképének elkészítésére. A győztes munka az üzenetek feletti sávot fogja díszíteni.

Feladat
Annyit kell tenned, hogy küldesz egy vagy maximum három, 
800x250 pixel méretarányú képet a life.liszterzekeny@gmail.com címre. A képekre vonatkozóan a méretarányon kívül nincs semmilyen kritérium, bármit küldhetsz. Ha a logónkat is fel szeretnéd használni, akkor azt a Képek mappából töltheted le, ill. a honlapunkon található fotók is felhasználhatók a munkák elkészítéséhez. A pályázási idő alatt a beküldött munkákat akár cserélni is lehet. A játékban bárki részt vehet, nem csak LIFE tagok.

Beküldési határidő
2013. augusztus. 31. 

Elbírálás
A beküldött pályaművek folyamatosan megtekinthetők a honlapunkon: 
Beküldött pályaművek. A határidő után egy facebook szavazás keretében a LIFE facebook csoport tagjai döntik el, melyik alkotást szeretnék látni a csoport borítóképeként.

Nyeremény
A győztes nyereménye egy kétszemélyes (garantáltan) gluténmentes menü süteménnyel a hamarosan megnyíló KÖLES ételbárban.
(
KÖLES konyha, az utalvány 2013. dec. 31.-ig használható fel, készpénzre nem váltható.)
 
Jó versenyzést kíván a LIFE vezetősége!
 
2013.08.02. 11:04, LIFE vezetőség Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

 

Aktuális
Friss bejegyzések
2016.09.27. 13:47
2014.09.04. 14:15
2014.07.13. 14:09
2014.03.01. 21:39
 
Hírek
 
Számláló
Indulás: 2010-08-21
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!