Menü
 

 

Lisztérzékeny térkép

 
Statisztika
Mióta vagy lisztérzékeny?

1 éven belül
2-5 éve
6-10 éve
10-20 éve
20 évnél több
Nem vagyok lisztérzékeny
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Hogy nevezzük ezentúl?

lisztérzékeny
gluténérzékeny
cöliákiás
coeliakiás
egyéb megnevezés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejegyzések

Nyereményjáték, pályázat

Lisztérzékeny fiatalok!
 
A LIFE versenyt hirdet a LIFE facebook csoport borítóképének elkészítésére. A győztes munka az üzenetek feletti sávot fogja díszíteni.

Feladat
Annyit kell tenned, hogy küldesz egy vagy maximum három, 
800x250 pixel méretarányú képet a life.liszterzekeny@gmail.com címre. A képekre vonatkozóan a méretarányon kívül nincs semmilyen kritérium, bármit küldhetsz. Ha a logónkat is fel szeretnéd használni, akkor azt a Képek mappából töltheted le, ill. a honlapunkon található fotók is felhasználhatók a munkák elkészítéséhez. A pályázási idő alatt a beküldött munkákat akár cserélni is lehet. A játékban bárki részt vehet, nem csak LIFE tagok.

Beküldési határidő
2013. augusztus. 31. 

Elbírálás
A beküldött pályaművek folyamatosan megtekinthetők a honlapunkon: 
Beküldött pályaművek. A határidő után egy facebook szavazás keretében a LIFE facebook csoport tagjai döntik el, melyik alkotást szeretnék látni a csoport borítóképeként.

Nyeremény
A győztes nyereménye egy kétszemélyes (garantáltan) gluténmentes menü süteménnyel a hamarosan megnyíló KÖLES ételbárban.
(
KÖLES konyha, az utalvány 2013. dec. 31.-ig használható fel, készpénzre nem váltható.)
 
Jó versenyzést kíván a LIFE vezetősége!
 
2013.08.02. 11:04, LIFE vezetőség Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

 

Aktuális
Friss bejegyzések
2016.09.27. 13:47
2014.09.04. 14:15
2014.07.13. 14:09
2014.03.01. 21:39
 
Hírek
 
Számláló
Indulás: 2010-08-21
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu