Menü
 

 

Lisztérzékeny térkép

 
Statisztika
Mióta vagy lisztérzékeny?

1 éven belül
2-5 éve
6-10 éve
10-20 éve
20 évnél több
Nem vagyok lisztérzékeny
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Hogy nevezzük ezentúl?

lisztérzékeny
gluténérzékeny
cöliákiás
coeliakiás
egyéb megnevezés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejegyzések

LIFE koordinátori megbeszélés a Corvinnál (2013. augusztus 27.)

Másfél héttel a vezetőségi tréning után szűkebb körben aktív tag találkozót tartottunk. A helyszínt én biztosítottam a lakásomban a Corvin negyednél. A meetinget egy jó nagy pizzázással kezdtük, az SSP pizzéria támogatott minket 7 db pizzával. Miután mindenki degeszre tömte magát nekiláttunk a munkának. Beszámoltunk arról, hogy milyen volt a tréning, miket csináltunk, min dolgoztunk. Ezután sorra végigvettük azokat a tervezeteket, amiket a tréningen megbeszélt tevékenységeinkhez és projektjeinkhez írtunk külön-külön. Név szerint: LIFE marketing, Lisztérzékenység ismeretterjesztés, Hírmondó szerkesztés, találkozó szervezés, honlapszerkesztés és bővítés, facebook felügyelet, éttermi projekt, közétkeztetési projekt, nemzetközi kapcsolatok, Infó-vonal. A leírt tervezetek alapján fognak majd dolgozni a koordinátorok, az azokban leírtakat fogják megvalósítani. A megbeszélés végén megválasztottuk a vezetőséget, és az új vezetőség kinevezte a koordinátorokat. A LIFE, mint ifjúsági szervezet strukturális felépítése a következő: a Vezetőség irányítja a koordinátorok munkáját, kinevez koordinátorokat, felügyeli őket és segítséget nyújt. A koordinátorok munkacsoportot (brigádot) alakítanak maguknak, ebbe aktív tagokat toboroznak, és az ő munkájukat irányítják. A most vezetőségi tagnak és koordinátornak kinevezett emberek a következők:

Werly Nóra – elnök, Nemzetközi kapcsolattartó koordinátor

Kiss Ádám – alelnök, Facebook koordinátor, Éttermi projekt koordinátor

Puzsár Fanni – vezetőségi tag, LIFE Hírmondó főszerkesztő koordinátor

Hajdú Eszter – vezetőségi tag, LIFE marketing koordinátor,  Lisztérzékenység ismeretterjesztés projekt koordinátor

Virág Hajnalka – LIFE honlap szerkesztő koordinátor, Pénzügyi felelős

A LIFE-ban, mint ifjúsági szervezetben forgórendszer működik a tisztségeket illetően. Ez azt jelenti, hogy gyakrabban cserélgetjük a tisztségeket, mint a „felnőtt” szervezetekben. Ez több szempontból is jó. Egyrészt a LIFE-ban az önkéntes munkánk mellett rengeteg tapasztalatot szerzünk. Ha többféle tevékenységben is kipróbáljuk magunkat, akkor sokkal szélesebb körű lesz a tapasztalatunk. Másrészt, ha egy-egy tevékenység, vagy projekt új koordinátort vagy vezetőt kap, az új lendületet is adhat és rendszerint új ötletek megvalósulását is eredményezi a korábbi tapasztalatokra alapozva. A fenti tisztségek 2013. szeptember 1-től lépnek érvénybe és egy évre szólnak. A koordinátoroknak havonta jelentést kell írniuk a vezetőségnek az abban a hónapban elvégzett tevékenységükről, így a munka jól áttekinthető, és az emberek is motiváltabbak.

Mint fent olvasható, mostantól Nóri lesz az elnök. A váltást nem csak az előbb leírt forgórendszer indokolja. Nekem az elsődleges célom az volt, és azon dolgoztam néhány éven keresztül, hogy felépüljön egy jól működő, aktív és összetartó csoport. Sokáig tartott, mire a megfelelő, hozzáértő és lelkes embereket sikerült összegyűjteni és szervezetté kovácsolni. Úgy érzem, hogy ez most valósult meg, már megáll saját lábán az Egyesület, sőt van egy stabil talajunk, ahonnan el tudunk rugaszkodni. Most már lassan újabb kihívásokkal kell szembe néznünk, ami másfajta hozzáállást is kíván. Közösen Nórit találtuk az új feladatokra a legalkalmasabbnak. Nóri már másfél éve aktív tagja a csoportnak és szinte minden területen kipróbálta már magát, nagyon jól érzi a lehetőségeinket és a korlátainkat is.

Mostantól kezdve a koordinátorok munkacsoportot fognak szervezni maguknak, ahova szeretettel várják az aktív tagokat!

Kívánok minden tisztségviselőnek és a leendő aktív tagoknak sok sikert, lelkesedést és sok örömöt a munkájukban! Ezúton pedig mindenkinek köszönöm az eddigi munkáját, amit a LIFE-ért tett!

Kiss Ádám
ex LIFE elnök, jelenlegi alelnök
 
2013.08.27. 23:15, Kiss Ádám Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

 

Aktuális
Friss bejegyzések
2016.09.27. 13:47
2014.09.04. 14:15
2014.07.13. 14:09
2014.03.01. 21:39
 
Hírek
 
Számláló
Indulás: 2010-08-21
 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!