Menü
 

 

Lisztérzékeny térkép

 
Statisztika
Mióta vagy lisztérzékeny?

1 éven belül
2-5 éve
6-10 éve
10-20 éve
20 évnél több
Nem vagyok lisztérzékeny
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Hogy nevezzük ezentúl?

lisztérzékeny
gluténérzékeny
cöliákiás
coeliakiás
egyéb megnevezés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejegyzések

LIFE vezetői tréning beszámoló – 2013

A Lisztérzékeny Fiatalok Egyesülete (LIFE) idén Balatonfűzfőn tartotta 3 napos Vezetői tréningjét.  Már a lefelé út is külön élmény volt, köszönhetően a jóval hosszabb útnak, mint amire számítottunk, illetve a méretes dobozoknak és szatyroknak, amiket a támogatóinktól kaptunk.  Hozzájárulását ajánlott fel a DiétABC, a Táplálékallergia Centrum, az SSP pizzéria, illetve a Gluténallergia webáruház. Az utóbbi forgalmazó gyors és precíz kiszállítását élvezhettük, a DiétABC-től és a TAC-tól pedig az indulás napján vehettük át a kenyereket, májkrémeket, leveseket, szószokat, rágcsálnivalókat. A későbbi, tréninget követő beszámolóra pedig az SSP-nek is sikerült eljuttatnia a felajánlott pizzákat.

Az első napon érkezés után még bevásároltunk, amink nem volt. Ha Balatonfűzfőn nyaraltok, érdemes kenyeret, tésztát, illetve némi nassolnivalót vinni magatokkal, ha nem puffasztott rizsen és extrudált kukorica kenyéren akartok élni.

A szállásra érkezve kipakoltunk, megvacsoráztunk, miközben főként arra fektettük a hangsúlyt, hogy még jobban megismerjük egymást, hiszen a következő hétvégét együtt fogjuk tölteni. Megbeszéltük a teendőket és a menetrendet a következő napokra, az elérendő célokkal együtt.

Másnap reggel sajnos nem lustálkodhattunk sokáig, lévén dolgunk volt bőven. 8:00-kor már az asztalnál ültünk, hallgattuk az eddig elértekről szóló beszámolót, illetve arról gondolkoztunk, mivel lehetnénk még hatékonyabbak. Megbeszéltük a szervezet felépítését és működését, később pedig áttértünk a konkrét projektjeinkre és tevékenységeinkre is; úgy, mint a marketing, a külső- és belső ismeretterjesztés, az Éttermi projekt, illetve a Facebook csoportunk karbantartása.

A részletes átbeszélés közben tartottunk egy rövidke ebédszünetet, ahol volt lehetőségünk megkóstolni a borsó-, a tyúkhús-, de a céklalevest is! (Amit először – bevallom, – csomagolás alapján forró csokinak néztünk, de örültünk, hogy még elkészítés, illetve belekóstolás előtt rájöttünk, mivel is van dolgunk valójában.) A céklalevest ajánlom mindenkinek, aki valami egészen újat akar kipróbálni; higgyétek el, ez egészen szokatlan.

A délutáni megbeszélésünk után, ahol sorra vettük a nemzetközi kapcsolataink építésének lehetőségeit, a pénzügyi problematikát, a McDonald’s-os projektet illetve a közétkeztetést, még maradt egy kevés időnk, hogy megmártózzunk egy rövidkét a Balatonban – ha már ott vagyunk – és mozogjunk egy kicsit a sok ülés után.

Este visszaérve a szállásra tüzet raktunk, és szalonnát sütöttünk (az egyik legjobb LÉ tábori kaja!), de a lángok felett megpirítottuk a kapott kenyeret is (jó tanács: a csomagolt LÉ kenyerek frissen pirítva jelentőségteljesen jobbak).

Másnap szintén korán kezdtünk, átbeszéltük a koordinátorok szerepkörét és elengedhetetlen tulajdonságait; a honlapunk, a Hírmondó, és az infóvonal működését; illetve a sikeres találkozószervezések menetét. A projektek megbeszéléséből később koordinátori tervezetek születtek, melyek nagy segítséget nyújtanak a további működésünkhöz.

A délután folyamán megbeszéltük, illetve választottuk a szerepköröket, tisztségeket, melyek szeptember 1-jétől lépnek életbe, és egy évre szólnak.

Puzsár Fanni
Vezetőségi tag
 
 
2013.08.27. 23:18, Puzsár Fanni Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

 

Aktuális
Friss bejegyzések
2016.09.27. 13:47
2014.09.04. 14:15
2014.07.13. 14:09
2014.03.01. 21:39
 
Hírek
 
Számláló
Indulás: 2010-08-21
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!