Menü
 

 

Lisztérzékeny térkép

 
Statisztika
Mióta vagy lisztérzékeny?

1 éven belül
2-5 éve
6-10 éve
10-20 éve
20 évnél több
Nem vagyok lisztérzékeny
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Hogy nevezzük ezentúl?

lisztérzékeny
gluténérzékeny
cöliákiás
coeliakiás
egyéb megnevezés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejegyzések

Nyomj egy lájkot

Írta: Werly Nóri

„Nyomj egy like-ot és gyere el”

Meghívó

2013. november 17. LIFE Facebook találkozó Mozsár kávézó

2013 év vége közeledtével kivételes eseményt élhetett át a LIFE.  Az egykoron lélektani határnak számító ezer főt számlálta a Facebook csoportunk. Azóta a tagjaink létszáma töretlenül gyarapszik, szerencsére. Az internet segítségével naprakész információhoz juthatunk és könnyebben tudjuk megosztani egymással tapasztalatainkat. Mi úgy véltük eljött az ideje, hogy minden lisztérzékeny csoporttag előbújjon számítógépük mögül és végre személyesen is találkozzon. 

Egy kedves kolléganőm által javasolt helyre a Mozsár kávézóra esett a választás, amely a nyüzsgő budapesti belváros talán egyik legfelkapottabb és legfogalmasabb utcájában a Nagymező utcában helyezkedik el. A megszervezés számos előkészületet kívánt meg, mivel a kávézó vezetősége kedveskedni kívánt nekünk, lisztérzékenyeknek. Közösen kitaláltuk, hogy egy különleges házi csokitortával lepjük meg a résztvevőket, amelyet ők készítettek el, természetesen segítséggel. Nagyon készségesen vették a folyamatos zaklatásomat mind telefonon mind személyesen is a hozzávalók beszerzésével kapcsolatban. Őszintén megvallva, kevés vendéglátóhely bírja annyira a strapát, mint ahogy az ottani dolgozók tették. A helyszínen biztosítva volt (illetve a mai napig van) a laktózmentes tej is, de mivel ünneplésről volt szó, természetesen nekünk is kijárt a torta! A végeredmény magáért beszélt. Igaz, elég nehéz volt megküzdeni a tömény csokoládé ízével, de meg kell vallani, aznap senki nem ment haza depressziósan.

Talán a hideg volt a ludas, talán a dátum kiválasztása nem volt szerencsés, de szerettük volna, ha még több új arcot láthattunk volna az asztal körül. Sajnos ez nem így alakult. Örömmel vettem azonban hogy kezd összecsiszolódni pár ember, akiknek tényleg szívügye a LIFE. A vezetőségi tagok mellett öröm volt a szokásos arcokat fellelni az asztal mellett, de nem csak mi voltunk jelen. Számos ötlet ütötte fel a fejét, milyen megoldásokkal tudunk még többet nyújtani a csoportunk tagjainak, de ezek még egyelőre titkok, még ne szaladjunk ennyire előre.

Szumma szummárum, hálával tartozunk NEKTEK, mivel több mint ezer tagja van a Facebook csoportunknak!

Képek a találkozóról

Tovább az Ismerkedés, szórakozás oldalra

2013.12.02. 13:52, Werly Nóra Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

 

Aktuális
Friss bejegyzések
2016.09.27. 13:47
2014.09.04. 14:15
2014.07.13. 14:09
2014.03.01. 21:39
 
Hírek
 
Számláló
Indulás: 2010-08-21
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu