Menü
 

 

Lisztérzékeny térkép

 
Statisztika
Mióta vagy lisztérzékeny?

1 éven belül
2-5 éve
6-10 éve
10-20 éve
20 évnél több
Nem vagyok lisztérzékeny
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Hogy nevezzük ezentúl?

lisztérzékeny
gluténérzékeny
cöliákiás
coeliakiás
egyéb megnevezés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejegyzések

Nyomj egy lájkot

Írta: Werly Nóri

„Nyomj egy like-ot és gyere el”

Meghívó

2013. november 17. LIFE Facebook találkozó Mozsár kávézó

2013 év vége közeledtével kivételes eseményt élhetett át a LIFE.  Az egykoron lélektani határnak számító ezer főt számlálta a Facebook csoportunk. Azóta a tagjaink létszáma töretlenül gyarapszik, szerencsére. Az internet segítségével naprakész információhoz juthatunk és könnyebben tudjuk megosztani egymással tapasztalatainkat. Mi úgy véltük eljött az ideje, hogy minden lisztérzékeny csoporttag előbújjon számítógépük mögül és végre személyesen is találkozzon. 

Egy kedves kolléganőm által javasolt helyre a Mozsár kávézóra esett a választás, amely a nyüzsgő budapesti belváros talán egyik legfelkapottabb és legfogalmasabb utcájában a Nagymező utcában helyezkedik el. A megszervezés számos előkészületet kívánt meg, mivel a kávézó vezetősége kedveskedni kívánt nekünk, lisztérzékenyeknek. Közösen kitaláltuk, hogy egy különleges házi csokitortával lepjük meg a résztvevőket, amelyet ők készítettek el, természetesen segítséggel. Nagyon készségesen vették a folyamatos zaklatásomat mind telefonon mind személyesen is a hozzávalók beszerzésével kapcsolatban. Őszintén megvallva, kevés vendéglátóhely bírja annyira a strapát, mint ahogy az ottani dolgozók tették. A helyszínen biztosítva volt (illetve a mai napig van) a laktózmentes tej is, de mivel ünneplésről volt szó, természetesen nekünk is kijárt a torta! A végeredmény magáért beszélt. Igaz, elég nehéz volt megküzdeni a tömény csokoládé ízével, de meg kell vallani, aznap senki nem ment haza depressziósan.

Talán a hideg volt a ludas, talán a dátum kiválasztása nem volt szerencsés, de szerettük volna, ha még több új arcot láthattunk volna az asztal körül. Sajnos ez nem így alakult. Örömmel vettem azonban hogy kezd összecsiszolódni pár ember, akiknek tényleg szívügye a LIFE. A vezetőségi tagok mellett öröm volt a szokásos arcokat fellelni az asztal mellett, de nem csak mi voltunk jelen. Számos ötlet ütötte fel a fejét, milyen megoldásokkal tudunk még többet nyújtani a csoportunk tagjainak, de ezek még egyelőre titkok, még ne szaladjunk ennyire előre.

Szumma szummárum, hálával tartozunk NEKTEK, mivel több mint ezer tagja van a Facebook csoportunknak!

Képek a találkozóról

Tovább az Ismerkedés, szórakozás oldalra

2013.12.02. 13:52, Werly Nóra Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

 

Aktuális
Friss bejegyzések
2016.09.27. 13:47
2014.09.04. 14:15
2014.07.13. 14:09
2014.03.01. 21:39
 
Hírek
 
Számláló
Indulás: 2010-08-21
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!