Menü
 

 

Lisztérzékeny térkép

 
Statisztika
Mióta vagy lisztérzékeny?

1 éven belül
2-5 éve
6-10 éve
10-20 éve
20 évnél több
Nem vagyok lisztérzékeny
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Hogy nevezzük ezentúl?

lisztérzékeny
gluténérzékeny
cöliákiás
coeliakiás
egyéb megnevezés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejegyzések

Főzőtanfolyam

Szekeres Rita gm. főzőtanfolyama

Első alkalommal az általam használt gluténmentes alapanyagok ismertetése kóstolóval egybekötve . Valamint egy kicsit egymás megismerése , esetlegesen felmerülő igények kérdések megbeszélése. Itt a részvételi díj 3000 ft.     
-2. alkalommal gluténmentes kenyér , valamint egytálétel készítése sok zöldséggel.(részvételi díj 6000 ft)
-3. alkalommal szintén gluténmentes kenyér sütése , pástétom készítése , valamint gyorsan elkészíthető finomság amit a nap bármely szakaszában fogyaszthatunk.(részvételi díj 6000ft)
-4. közkedvelt készétel elkészítése mellé desszert vagy desszertek. (ebben az esetben a résztvevőkkel előre megbeszéljük az elkészítendő étel mi legyen.) (részvételi díj 6000 ft)
-5 ünnepi édességek illetve desszertek készítése (részvételi díj 6000)
A tanfolyam heti egy alkalommal lesz. Ennek pontos idejét az első alkalommal egyeztetjük illetve beszéljük meg.


A tanfolyam teljes költsége 27 000 ft / fő. A tanfolyam díja 2 részletben is fizethető , az első alkalommal 13500 ft , a második részlet a 3. alkalommal fizethető. A tanfolyamról készpénzfizetési számlát adok az adott esetben elszámolható . 
a TANFOLYAM SZEPTEMBER VÉGÉN OKTÓBER ELEJÉN INDUL  MEGFELELŐ LÉTSZÁM ESETÉN, AMI ALKALMANKÉNT 6000 Ft /FŐ KISCSOPORTOS FOGLALKOZÁS KERETÉBEN. 

HELYSZÍN : BUDAPEST VIII KERÜLET CSOBÁNC UTCA 11 SZÁM.

További információ, és jelentkezés: szekeresri@gmail.com   

 

2012.08.16. 14:22, Szekeres Rita Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

 

Aktuális
Friss bejegyzések
2016.09.27. 13:47
2014.09.04. 14:15
2014.07.13. 14:09
2014.03.01. 21:39
 
Hírek
 
Számláló
Indulás: 2010-08-21
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!