Menü
 

 

Lisztérzékeny térkép

 
Statisztika
Mióta vagy lisztérzékeny?

1 éven belül
2-5 éve
6-10 éve
10-20 éve
20 évnél több
Nem vagyok lisztérzékeny
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Hogy nevezzük ezentúl?

lisztérzékeny
gluténérzékeny
cöliákiás
coeliakiás
egyéb megnevezés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
CYE

 Coeliac Youth of Europe

A CYE (Coeliac Youth of Europe vagy Európai Lisztérzékeny Fiatalok) egy ún. esernyő szervezet, ami összefogja, és koordinálja az Európában működő lisztérzékeny fiatal  szervezeteket. A CYE-nek természetesen a LIFE is tagja, mi is rész veszünk a CYE  munkájában.

 A CYE az AOECS keretein belül működik, legfontosabb célja az Európában élő fiatal lisztérzékenyek életének megkönnyítése. Ennek érdekében különböző projekteket, kezdeményezéseket indítanak, melyekről döntés az éves konferencián történik. A következő évben pedig a résztvevők beszámolnak a kitűzött célok megvalósulásáról, az eredményekről, és megállapodnak a következő évi projektről is. Két konferencia között a CYE vezetősége folyamatos kapcsolatban áll a szervezetekkel, tájékozódnak a kitűzött célhoz vezető útról, segítséget nyújtanak, ha szükség van rá.

A CYE vezetősége három tagból áll, őket két évre választják. A jelenlegi vezetőség: 

General Coordinator - Mirjam Eiswirth, Germany
Project Manager - Giacomo Porzio, Italy
Financial Manager - Lana Pavkov, Serbia

CYE – egy rövidebb leírás róluk magyarul.

További információ: http://cye.fr eehostia.com/ 

A CYE-nak írt 2012-es jelentés a LIFE-ról: Letöltés

Vissza a Hasznos információk menüpontra.

 

 

Aktuális
Friss bejegyzések
2016.09.27. 13:47
2014.09.04. 14:15
2014.07.13. 14:09
2014.03.01. 21:39
 
Hírek
 
Számláló
Indulás: 2010-08-21
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu