Menü
 

 

Lisztérzékeny térkép

 
Statisztika
Mióta vagy lisztérzékeny?

1 éven belül
2-5 éve
6-10 éve
10-20 éve
20 évnél több
Nem vagyok lisztérzékeny
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Hogy nevezzük ezentúl?

lisztérzékeny
gluténérzékeny
cöliákiás
coeliakiás
egyéb megnevezés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
CYE

 Coeliac Youth of Europe

A CYE (Coeliac Youth of Europe vagy Európai Lisztérzékeny Fiatalok) egy ún. esernyő szervezet, ami összefogja, és koordinálja az Európában működő lisztérzékeny fiatal  szervezeteket. A CYE-nek természetesen a LIFE is tagja, mi is rész veszünk a CYE  munkájában.

 A CYE az AOECS keretein belül működik, legfontosabb célja az Európában élő fiatal lisztérzékenyek életének megkönnyítése. Ennek érdekében különböző projekteket, kezdeményezéseket indítanak, melyekről döntés az éves konferencián történik. A következő évben pedig a résztvevők beszámolnak a kitűzött célok megvalósulásáról, az eredményekről, és megállapodnak a következő évi projektről is. Két konferencia között a CYE vezetősége folyamatos kapcsolatban áll a szervezetekkel, tájékozódnak a kitűzött célhoz vezető útról, segítséget nyújtanak, ha szükség van rá.

A CYE vezetősége három tagból áll, őket két évre választják. A jelenlegi vezetőség: 

General Coordinator - Mirjam Eiswirth, Germany
Project Manager - Giacomo Porzio, Italy
Financial Manager - Lana Pavkov, Serbia

CYE – egy rövidebb leírás róluk magyarul.

További információ: http://cye.fr eehostia.com/ 

A CYE-nak írt 2012-es jelentés a LIFE-ról: Letöltés

Vissza a Hasznos információk menüpontra.

 

 

Aktuális
Friss bejegyzések
2016.09.27. 13:47
2014.09.04. 14:15
2014.07.13. 14:09
2014.03.01. 21:39
 
Hírek
 
Számláló
Indulás: 2010-08-21
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!