Menü
 

 

Lisztérzékeny térkép

 
Statisztika
Mióta vagy lisztérzékeny?

1 éven belül
2-5 éve
6-10 éve
10-20 éve
20 évnél több
Nem vagyok lisztérzékeny
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Hogy nevezzük ezentúl?

lisztérzékeny
gluténérzékeny
cöliákiás
coeliakiás
egyéb megnevezés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Táborok

Táborok

LIFE Lisztérzékeny tábor (18+)

A tábor az alacsony részvételi jelentkezés miatt elmarad. Meghívó


TGYTE tábor

A Táplálékallergiás Gyermekeket Táboroztató Egyesület tábora. A szervező csapat évek óta szervezi ezeket az igényes táborokat, ahol a táplálékallergiás gyerekek nem érzik különcnek magukat, ráadásul bekerülnek egy nagyon jó közösségbe. A tábor színvonalát mutatja a táborozók lelkes részvétele a különböző vetélkedőkön és programokon, a táborzáráskor megszokott csoportos sírások, az életreszóló itt kötött barátságok. A tábor általában 150 fős maximális összlétszámmal bír, ahol a lisztérzékenységen kívül minden táplálékallergiával foglalkoznak, és az ételeket rendkívül szigorúan ellenőrzik. Újonnan nem csak nyári, hanem őszi táborba is lehet jelentkezni. A táboroknak minden évben van egy témája (pl. kalóz tábor, honfoglaló tábor, FBI tábor, túlélő tábor, stb.) Jelentkezéshez látogass el a honlapjukra.

Hajdú Eszter élménybeszámolója a LIFE Hírmondó 1. számában olvasható.

Melii élménybeszámolója (2012)


Őszi TGYTE tábor

A Táplálékallergiás Gyermekeket Táboroztató Egyesület őszi tábora. Meghívó

Melii élménybeszámolója (2011)


Lovastábor táplálékallergiásoknak

A hódmezővásárhelyi Dél-Alföldi Lovasudvar és a DiétABC közös szervezése. Aktuális információ a honlapjukon.


Nemzetközi lisztérzékeny (CYE) tábor (18+)

Az első tábort magyarok szervezték 1999-ben. Azóta a CYE tábor minden évben megrendezésre kerül. Hagyományosan évenként mindig más ország szervezi, azon belül is az ország lé. fiatal csoportja. A táborra való jelentkezés korhatára 18 év. A tábor nyelve az angol. 2010-ben ismét Magyarország vállalta a szervezést. A részvételi díj 225 euró volt. A tábor egy hetes volt, ezalatt meglátogattuk a következő városokat: Budapest, Pécs, Villány, Hévíz, Tihany. A létszám 72 fő volt, és Európa szinte valamennyi államából érkeztek résztvevők, sőt egyvalaki Ausztráliából. 8-an voltunk magyarok. Az utólagos visszajelzéekből is kiderült, hogy a résztvevők élvezték a tábort, elsősorban a társaságot és az ételeket, de tetszettek nekik a magyar városok, a magyar táj is. 2011-ben Görögország vállalta a táborszervezést (részv. díj:500 euró), 2012-ben pedig az előzetes információk szerint Norvégia. Jelentkezéshez látogass el a CYE oldalára, ahol a korábbi táborokról is találsz információkat. 


Győri lisztérzékeny tábor

Gyerektábor, érdeklődni lehet a győri kórház gyerek-gasztroenterológián Török Ibolyánál: 0696/507-914.


Gyulai lisztérzékeny tábor

Tivábbi információ


 

Régi táborosoknak:

 
Vissza a Hasznos információk menüpontra.

 

 

 

Aktuális
Friss bejegyzések
2016.09.27. 13:47
2014.09.04. 14:15
2014.07.13. 14:09
2014.03.01. 21:39
 
Hírek
 
Számláló
Indulás: 2010-08-21
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!