Menü
 

 

Lisztérzékeny térkép

 
Statisztika
Mióta vagy lisztérzékeny?

1 éven belül
2-5 éve
6-10 éve
10-20 éve
20 évnél több
Nem vagyok lisztérzékeny
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Hogy nevezzük ezentúl?

lisztérzékeny
gluténérzékeny
cöliákiás
coeliakiás
egyéb megnevezés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A térképről

LIFE Lisztérzékeny térkép

A Google térképen való megjelenés nem csupán arra alkalmas, hogy összegyűjtse azokat a helyeket, amiket feltöltésére, megjelölése kerülnek. Lényegesen több információt képes hordozói, amivel nem csupán a felhasználók, hanem az azon szereplők számára is hasznos.

A vállalkozások tekintetében a Google térkép marketing célokat is szolgál. Abban az esetben, ha a vállalkozás webhellyel is rendelkezik, akkor a Google térképén való megjelenés a kereső találati pozicíciójára is pozitív hatással van. Azaz a kereső fél számára relevánsabb találatok jelennek meg, így adott esetben a vállalkozás is hamarabb megtalálható.

Ezen felül a térkép értékelő szolgáltatása mellett sem lehet elmenni. Hiszen azok a helyek, amik értékelve vannak, az értékelések száma is a találati pozícióra hat. Egy webshoppal rendelkező üzlet esetében pedig nem elhanyagolható, hogy a találati lista hányadik helyén szerepel.

Ez csak egy pozitívum, ami a vállalkozások Google térképen való megjelenését indokolhatja.

Felhasználói szempontból tekintve nem csak egy átfogó képet kap a felhasználó, hogy adott régióban merre találhatók gm üzletek. Okostelefonokon elérhető a Google térkép értékelő, így egy azonnali és komplex adatbázis áll a rendelkezésére. Azonnal megtudhatja, hogy merre van a legközelebbi üzlet esetében, értesülhet a nyitvatartási időről, de egy kattintással akár fél is hívhatja az üzletet. Nincs szükség a cím, elérhetőség keresgélésére.

A térképen arra is van lehetőség, hogy azonnali akciókról értesüljön a felhasználó hogy. Illetve a helyet értékelje, ezáltal segítséget nyújtva mások számára, hogy a legjobb döntést tudja meghozni. 

Vissza a Hasznos információk menüpontra.

 

 

Aktuális
Friss bejegyzések
2016.09.27. 13:47
2014.09.04. 14:15
2014.07.13. 14:09
2014.03.01. 21:39
 
Hírek
 
Számláló
Indulás: 2010-08-21
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!