Menü
 

 

Lisztérzékeny térkép

 
Statisztika
Mióta vagy lisztérzékeny?

1 éven belül
2-5 éve
6-10 éve
10-20 éve
20 évnél több
Nem vagyok lisztérzékeny
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Hogy nevezzük ezentúl?

lisztérzékeny
gluténérzékeny
cöliákiás
coeliakiás
egyéb megnevezés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A térképről

LIFE Lisztérzékeny térkép

A Google térképen való megjelenés nem csupán arra alkalmas, hogy összegyűjtse azokat a helyeket, amiket feltöltésére, megjelölése kerülnek. Lényegesen több információt képes hordozói, amivel nem csupán a felhasználók, hanem az azon szereplők számára is hasznos.

A vállalkozások tekintetében a Google térkép marketing célokat is szolgál. Abban az esetben, ha a vállalkozás webhellyel is rendelkezik, akkor a Google térképén való megjelenés a kereső találati pozicíciójára is pozitív hatással van. Azaz a kereső fél számára relevánsabb találatok jelennek meg, így adott esetben a vállalkozás is hamarabb megtalálható.

Ezen felül a térkép értékelő szolgáltatása mellett sem lehet elmenni. Hiszen azok a helyek, amik értékelve vannak, az értékelések száma is a találati pozícióra hat. Egy webshoppal rendelkező üzlet esetében pedig nem elhanyagolható, hogy a találati lista hányadik helyén szerepel.

Ez csak egy pozitívum, ami a vállalkozások Google térképen való megjelenését indokolhatja.

Felhasználói szempontból tekintve nem csak egy átfogó képet kap a felhasználó, hogy adott régióban merre találhatók gm üzletek. Okostelefonokon elérhető a Google térkép értékelő, így egy azonnali és komplex adatbázis áll a rendelkezésére. Azonnal megtudhatja, hogy merre van a legközelebbi üzlet esetében, értesülhet a nyitvatartási időről, de egy kattintással akár fél is hívhatja az üzletet. Nincs szükség a cím, elérhetőség keresgélésére.

A térképen arra is van lehetőség, hogy azonnali akciókról értesüljön a felhasználó hogy. Illetve a helyet értékelje, ezáltal segítséget nyújtva mások számára, hogy a legjobb döntést tudja meghozni. 

Vissza a Hasznos információk menüpontra.

 

 

Aktuális
Friss bejegyzések
2016.09.27. 13:47
2014.09.04. 14:15
2014.07.13. 14:09
2014.03.01. 21:39
 
Hírek
 
Számláló
Indulás: 2010-08-21
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu