Menü
 

 

Lisztérzékeny térkép

 
Statisztika
Mióta vagy lisztérzékeny?

1 éven belül
2-5 éve
6-10 éve
10-20 éve
20 évnél több
Nem vagyok lisztérzékeny
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Hogy nevezzük ezentúl?

lisztérzékeny
gluténérzékeny
cöliákiás
coeliakiás
egyéb megnevezés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Munka, csapatépítés
LIFE második vezetői tréning Balatonfűzfőn (2014. szeptember 5.-7.)
 
Vezetői megbeszélés a Club C-ben (2014. július 10.)
 
Vezetői hamburgerezés a Monkey's-ban (2014. június 6.)
 
Vezetői megbeszélés a La Deliziában (2014. május 30.)
 
Vezetőségi ebéd a KÖLES-ben (2014. január 18.)
A következő hetek eseményeit beszéltük meg.
 
Palacsina tesztelés (2013. december 7.) Képek Bővebben
Többfajta gm. lisztkeveréket vettünk, mindegyikből palacsintát sütöttünk, majd leteszteltük és összehasonlítottuk őket íz, illat, állag és összhatás szerint.
 
Vezetőségi megbeszélés a Teapalotában (2013. november 3.).
Egy kellemes, hangulatos helyen találkoztunk. Egy jó tea mellett megbeszéltük a következő hetekben szervezendő találkozókat (Facebook, karácsonyi, palacsintázás, stb.), valamint az előző megbeszélésünk óta történt eseményeket. 
 
Spagetti tesztelés (2013. október 14.) Képek Bővebben
Többfajta gm. tésztát vettünk, mindegyiket megfőztük, majd leteszteltük és összehasonlítottuk őket íz, illat, állag és összhatás szerint.
 
Koordinátori megbeszélés a Corvinnál (2013. augusztus 27.) Képek Bővebben
A tréningen megbeszélt dolgokat prezentáltuk azoknak az aktív tagoknak, akik nem tudtak részt venni a tréningen. A megbeszélésen pizzáztunk az SSP pizzéria jóvoltából.
 
LIFE vezetői tréning (2013. augusztus 16.-18.) Képek Bővebben
A leglelkesebb aktív tagokkal Balatonfűzfőn töltöttünk egy hétvégét. A szállás és a kaja is ingyen volt, utóbbit három partnerünktől kaptuk támogatásként. Átbeszéltük a következő időszakra tervezett tevékenységeinket, projektjeinket különös hangsúlyt fektetve a konkrét megvalósításra. A tréningen ezen kívül csapatépítő játékokat is játszottunk valamint ötleteket és tippeket is kaptunk a rendezvényszervezést, koordinálást és egyéb technikai dolgokat illetően. Természetesen a strandolást és a szalonnasütést sem hagytuk ki.
 
Vezetőségi megbeszélés a Fiktív pub-ban (2013. június 15.)
A Margit-szigeti pikniken többen is érdeklődtek az aktív munka iránt, velük találkoztunk és beszélgettünk a LIFE-ról és az ő ötleteikről. A helyszínen gm. sört is fogyaszthattunk.
 
Aktív tag találkozó a DiétABC-ben (2012. november 3.) Meghívó Képek Bővebben
A célunk az volt, hogy minél több fiatalt bevonjunk a közös önkéntes munkába. A találkozóra viszonylag sokan eljöttek több feladatot is kiosztottunk. Emellett, mivel sok új tag volt, ismerkedtünk, beszélgettünk, sütiztünk.
 
Vezetőségi találkozó a Corvinnál (2012. április 15.)
Az új, aktív LIFE tagokkal tartottunk találkozót a Corvin-negyednél. Megbesztük a következő hónapok teendőit, valamint, hogy ki mivel fog foglalkozni. Pizzát az SSP pizzériától rendeltünk, aminek költségeit a LÉOE állta.
 
Margit-szigeti aktív tag találkozó (2010. augusztus 29.) Képek Bővebben
Az alapítás után egy évvel ismét találkoztunk, megbeszéltünk néhány konkrét rövidtávú célt és feladatot, amiket aztán ki is osztottunk. A megbeszélés után sétáltunk a szigeten.
 
LIFE alakuló ülés (2009. augusztus 27.-28.) Képek
A LÉOE szervezésében Koltai Tünde vezetésével húsz fiatallal megalapítottuk a LIFE-t a korábban működő Cöli-net utódjaként. Az alapítás két napig tartott, mialatt megbeszéltük a céljainkat és feladatainkat.

 

Vissza a Rendezvényekhez

 

 

 

Aktuális
Friss bejegyzések
2016.09.27. 13:47
2014.09.04. 14:15
2014.07.13. 14:09
2014.03.01. 21:39
 
Hírek
 
Számláló
Indulás: 2010-08-21
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!